Leuk Hongaars huis in de zonnige Baranya te koop


Leuk huis met stallen in een rustig en vriendelijk dorp in de Baranya. Het huis is van alle moderne gemakken voorzien. De meubels blijven achter in de woning, waardoor het huis direct te gebruiken is als woonhuis of als vakantiewoning. Mocht deze ruime woning niet genoeg zijn, dan biedt het huis mogelijkheden voor een later te realiseren gastenverblijf in de stallen achter de woning.

Deze ruime woning bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, eetkamer, keuken, badkamer, apart toilet, een bijkeuken en een hal over de hele lengte van het huis, waar vandaan de kamers van het huis te bereiken zijn.

Vóór zijn moderne kunststof klap-en-kiep ramen met dubbelglas en in de woonkamer nieuwe rolluiken en rolhorren. In de zijgevel, de hal, zijn mooie houten openslaande ramen met dubbel glas, waardoor de woning ook in de winter snel behaaglijk aanvoelt.

De badkamer is voorzien van een bad, een douche en een wastafel. De moderne keuken is voorzien van een elektrische oven, kookplaat, voorraadkast en aanrecht. De bijkeuken, die tevens in gebruik is als waskamer, is voorzien van een elektrische 80 liter boiler, wasmachine, droger, diepvrieskist en diepvrieskast. Via de schotelantenne met bijbehorende decoder kunnen alle gewenste Nederlandse televisiezenders worden ontvangen. Zowel telefoon als snel ADSL-internet zijn direct in de woning aanwezig. Het huis wordt verwarmd door twee houtkachels die een gezellig aanvoelende warmte geven. Al deze gemakken blijven in de woning achter, waardoor u het huis direct na aankoop permanent of als vakantiewoning kunt betrekken.

Achter het woonhuis bevinden de schuur en de stallen met een totale oppervlakte van 90 vierkante meters, die in de toekomst als gastenverblijf zijn om te bouwen of voor het houden van dieren. Op het perceel bevind een authentieke en nog steeds in gebruik zijnde waterput. Kortom: een leuk huis met veel mogelijkheden en van alle gemakken voorzien.

Zou u dit huis in Hongarije willen bezichtigen? Neem dan gerust contact op met onze makelaars op ons kantoor. Deze helpen u graag verder en kunnen op basis van uw wensen u tevens op andere woningen in ons huizenaanbod attenderen.