3 huizen onder de marktwaarde


Als Nederlander wilt u niet teveel betalen voor een huis in Hongarije, maar nog veel liever koopt u een buitenkans. Wat een buitenkans voor u is weten wij niet. Het kan zijn omdat een huis op een mooi plekje staat, er een schitterend uitzicht is, of omdat deze voor heel weinig geld te koop is. Hieronder brengen wij drie huizen onder de aandacht die ver onder marktwaarde aangeboden en verkocht kunnen worden.

Ruime en rustiek gelegen woonboerderij te koop met veel eigen grond
Bij deze bieden wij een mooie authentieke boerderij aan met diverse bijgebouwen en heel veel eigen grond. De grondprijs is in deze regio ongeveer 2,- euro per vierkante meter. Omgerekend krijgt u dus na onze onderhandeling, het woonhuis en bijgebouwen praktisch gratis bij de grond. In het woonhuis is een ruime woonkamer, hobbykamer, bergruimte eetkeuken, slaapkamer en moderne doch eenvoudige badkamer. De bijgebouwen bestaan uit een werkplaats, zomerkeuken, stallen, garage, wijnkelder en diverse bergruimtes, welke wel onderhoud nodig hebben. U hoeft er niets aan te verbouwen en kan direct beginnen met vakantie vieren of het gaan gebruiken als uw nieuwe woonadres.

Prijs: 18.750,- euro

Directe link naar het huis: Hongaarse Boerderij NagyhajmásVrijstaand woonhuis in het centrum van winkelstad Dombóvár
Deze vrijstaande woning is van alle gemakken voorzien en is direct bewoonbaar. In het huis is een woonkamer, ruime eetkeuken, slaapkamer, twee badkamers, stookruimte en bergruimten. Aan de woning is een terras dat met transparante rolluiken eenvoudig om te toveren is tot serre. Ook is er een garage die in het verleden in gebruik is geweest door een automonteur. Het gehele perceel is omheind en te bereiken via een hekdeur en een elektronisch op afstand bedienbare poort. Met deze woning bevind u zich op loopafstand van het winkelcentrum en het treinstation. De laatste heeft een directe verbinding met Boedapest. Op het Hongaarse platteland zou een dergelijk object voor een gelijke prijs verkocht worden, terwijl u met dit object uw eigen paradijsje van 550 vierkante meters midden in de stad heeft.

Prijs: 10.400.000 forint (ongeveer 35.000,- euro)

Directe link naar het huis: Huis Dombovár Hongarije

 
 
Hongaars huis op toplocatie tegen elk aannemelijk bod
Deze woning staat aan de bosrand en aan de rand van een prachtig dorp. Het huis is bijna af en vraagt alleen een stuclaag aan de buitenkant en een plafond aan de binnenkant. Opgeteld is er voor ruim 33.000,- euro aan bouwmaterialen in dit huis gegaan en het kost al snel 40.000,- euro om een soortgelijk woonhuis van de grond af op te bouwen. Door privé-omstandigheden wil de eigenaar snel van de woning af. De huidige vraagprijs van 15.000,- maakt het al een buitenkans, maar er mag vrij geboden worden.
 
Prijs: 15.000,- euro
Directe link naar het huis: Goedkoop huis Hongarije
 
 
 
Heeft u interesse in deze of andere goedkope huizen en vakantiewoningen in Hongarije? Neem dan eens contact op met onze makelaars in Hongarije. Zij kunnen u uitgebreid informeren en begeleiden bij de zoektocht naar uw droomhuis in Hongarije.