Goedkoop vakantiehuis in een adembenemend landschap

Goedkope vakantiewoning in Hongarije
Vooraanzicht van deze mooie woning in het Hongaarse Závod
Op zoek naar de vrije natuur, privacy en de ruimte? Wij bieden momenteel een leuk vakantiehuis in het Hongaarse dorp Závod aan. Er is al aangevangen met een zeer grondige renovatie. U hoeft alleen de spreekwoordelijke puntjes op de "i" te zetten.

Vakantie bungalow in mooi Hongaars dorp
Het vrije uitzicht vanuit de woning en vanaf het perceel
Het dorp Závod is een mooi Zwabendorp met veel monumentale Zwabenboerderijen. In de nabije omgeving zijn talloze mogelijkheden voor recreatie. U bent twee uur rijden van het wereldberoemde Balatonmeer en minder dan een half uur van het adembenemende Mecsek-gebergte. Slechts één stap buiten de deur bevind u zich in het mooie glooiende landschap met veel bos. De gemeente wil u na aankoop ook graag een stuk bosgrond kado geven. Kortom: voor slechts 14.814,- euro heeft u een ruwe diamant die u slechts hoeft te bewerken om er iets heel moois aan over te houden.

Bent u in Hongarije?
Maak dan van de gelegenheid gebruik deze mooie woning te bezichtigen. Onze makelaars kunnen u informeren over de bouwkundige staat en begeleiden tijdens en na de aankoop van dit Hongaarse huis.