Vastgoed Partner van Duna House en Otthon Centrum

Droomhuis Hongarije Makelaardij is officieel partner van de Hongaarse makelaarsbedrijven:
  • Duna House
  • Otthon Centrum

Vind u een huis op de websites van deze makelaarskantoren, dan zijn wij gerechtigd om bij de koop Nederlandstalige aankoop-begeleiding te bieden.

Duna House en Otthon Centrum beschikken beide over een groot landelijk netwerk van makelaars door heel Hongarije. Droomhuis Hongarije Makelaardij vertegenwoordigd voor deze partijen de Nederlandstalige klanten. Biedt u uw Hongaarse woning te koop aan bij Droomhuis, dan wordt deze automatisch opgenomen in het vastgoedbestand van deze makelaarsbedrijven. De makelaars van Duna House en Otthon Centrum, kunnen putten uit ons vastgoedaanbod en mogelijk zo uw huis verkopen aan een Hongaarse of buitenlandse koper.
 
Door dit veelzijdige makelaarsnetwerk kunnen we praktisch in elke vraag van de Belgische of Nederlandse klant voorzien. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie over deze partnerschappen of lees de volgende pagina: Makelaars Hongarije. De makelaars van Droomhuis wensen u veel succes met het vinden van uw droomhuis in Hongarije!