Leuke authentieke Hongaarse woonboerderij in prettig dorp

http://droomhuishongarije.nl/id=18
Verkoeling en ontspanning op de veranda
In een gezellig dorpje aan de rand van het Mecsek gebergte staat dit in het verleden goed onderhouden Hongaarse huis. Het betreft hier een langgevel boerderij die direct bewoonbaar is, maar wel het nodige onderhoud behoeft. Daarbij geniet u gelijk van een grote tuin met veel privacy, maar toch midden in de gemeenschap.

Deze traditionele Hongaarse woning staat in een rustige straat in een groene omgeving. Alle leuke karakteristieke elementen van een typisch Hongaarse woning zijn bewaard gebleven, waaronder het mooie houtwerk, een diversiteit aan authentieke cementtegels en de mooie palen op de veranda.

http://droomhuishongarije.nl/id=18
Het gezellige gevoel van vroeger
De woning heeft wel onderhoud nodig, maar kan daarnaast direct bewoond worden. Zo kunt u stukje bij beetje de woning naar uw smaak aan gaan pakken en aanpassen aan uw wensen.

Bij het huis zijn nog enkele bijgebouwen, waaronder een garage en diverse bergruimten, en is er een mooie met stenen opgetrokken wijnkelder. Daarnaast is er een authentieke in gebruik zijnde waterput.
In het dorp is een prettige vorm van sociale controle, waarbij men een oogje voor elkaar in het zeil houdt. In het dorp is een supermarkt, tabakswinkel, buurtcafé, kleuterschool, dokter, gemeentehuis en twee kerken. Het dorp verderop heeft een dokterspost, supermarkt, het regio-busstation, treinstation, bouwwinkels, restaurantjes, meerdere cafees en diverse vormen van recreatie, waaronder een vismeer. Het is een heerlijke omgeving voor vakanties, maar gezien u niet ver van alles af zit is het ideaal voor jong en oud om er te wonen.

http://droomhuishongarije.nl/id=18
Garage, wijnkelder en diverse bergruimten
Door privé-omstandigheden heeft de eigenaar aangegeven dat deze de woning met spoed van de hand wil doen. Daarom heeft de eigenaar de vraagprijs aanzienlijk verlaagd. Er is daarnaast nog wel iets in deze al lage vraagprijs te bemiddelen. Wees er snel bij, want een dergelijke woning vind u nergens voor zo een lage prijs.

Klik op één van de bovenstaande foto's om meer over dit leuke droomhuis in Hongarije te weten te komen.