Droomhuis Hongarije op Second Home

Als u op zoek bent naar een huis in het buitenland, is het u zeker in gedachte gekomen een bezoek te brengen aan de Second Home Beurs. Verschillende internationale makelaars bieden daar nieuwbouw en bestaande bouw vakantiehuizen en woonhuizen aan. Wij hebben besloten dit jaar geen deel te nemen aan de Second Home Beurs, gezien wij onze middelen liever gebruiken in het behoud van de kwaliteit van onze dienstverlening en het helpen van onze klanten. Een stand op Second Home kost wanneer wij goed gerepresenteerd aanwezig willen zijn al snel 15.000,- tot gemakkelijk 20.000,- euro. Als u op onze website kijkt, zult u ontdekken dat u voor dat zelfde geldbedrag een direct bewoonbaar huis in Hongarije koopt. Om aanwezig te kunnen zijn op Second Home, zouden wij onze zeer gunstige tarieven moeten verhogen en bezuinigen op onze dienstverlening. Desondanks onze afwezigheid, raden wij iedere huizenzoeker de Second Home Beurs van harte aan.
Second Home Beurs
Wij bieden een top-kwaliteit service en langdurige nazorg voor één gunstig tarief. Daar willen we niets aan veranderen. Het is namelijk ten alle tijden ons streven dat u na aankoop van uw droomhuis er zorgeloos gebruik van kunt gaan maken als woonhuis of vakantiewoning. Dit is één van onze belangrijkste pijlers, waar al onze klanten op moeten kunnen blijven rekenen. Verder willen wij blijvend alle informatie kosteloos op internet blijven aanbieden in een duidelijke en begrijpelijke presentatie, die u thuis in alle rust kunt bekijken, met familie, vrienden en collega's op het werk kunt bespreken, met voldoende tijd om met u oriënterend in gesprek te gaan of uitgebreid uw vragen per e-mail beantwoorden. U koopt immers maar één keer uw eerste huis in Hongarije.
Desondanks onze afwezigheid raden onze makelaars van Droomhuis Hongarije u tijdens uw oriëntatie voor de koop van een huis in het buitenland, een bezoek aan de Second Home Beurs van harte aan. Er worden presentaties gegeven en algemene informatie omtrent emigratie en het bezit van een woning of vakantiehuis in het buitenland aangeboden. Als u na de beurs nog met vragen rondloopt, kunt u ten alle tijden contact opnemen met de medewerkers van onze makelaardij. Die helpen u dan graag verder.
Wilt u naar de Second Home Beurs? Droomhuis Hongarije biedt u GRATIS kaarten aan voor Second Home voor twee personen. Ga voor deze gratis kaarten naar: GRATIS NAAR SECOND HOME